EDICIÓ 2016

Implantació de la primera fase de zona blava gratuïta a Pau Casals.

DESCRIPCIÓ: Respectant les actuals reserves de la zona de càrrega i descàrrega, minusvàlids, contenidors i contra guals, es poden dedicar a zona blava gratuïta un total de 90 places per a estacionar. L’actuació contempla la pintura blava de la delimitació de les places, la col·locació de plaques de senyalització vertical i un rellotge de control horari. Es proposa un temps de limitació horària d’una hora i mitja. Aquest fet permet 3 torns en horari matí i altres 3 en horari de tarda, que suposen un mínim de 6 torns i per tant una mobilitat de 540 places/dia.

En el nostre municipi, especialment els 11.000 veïns de les urbanitzacions que estan aproximadament a una mitja de 15-20 minuts a peu, no permet accedir a les zones de comerç del poble, ja que no hi ha cap regulació de mobilitat.

BENEFICIARIS: A tots els veïns i veïnes que accedeixen al centre amb vehicle i els comerciants del centre.

IMPORT: 1.800€
ESTAT D’EXECUCIÓ: EN CURS

6 COMENTARIS

 1. però potser ens hem de plantejar si accedir al centre del poble en cotxe és adequat pel conjunt del municipi no?

  fem aparcaments fora del centre, si voleu amb la zona blava gratuïta, i millorem l’accés de vianants i bicicletes als carrers cèntrics.

  • Gràcies pel seu comentari. Totes les aportacions queden recollides i s’exposaran en una comissió de seguiment per estudiar cadascuna d’elles.

  • Gràcies pel seu comentari. Totes les aportacions queden recollides i s’exposaran en una comissió de seguiment per estudiar cadascuna d’elles

 2. soy una vecina que lleva mas de 25 años en sant quirze y vivo en la Av Pau Casals, y no me pare bien lo de la zona azul, que pasa con los vecinos que vivimos en esta calle?
  ya bastante complicado es aparcar desde hace tiempo, entre zona de carga y descarga y contenedores. No se tiene encuenta a los vecinos que vivimos en esta calle.
  desde hace mas de dos años tenemos un monton de contenedores 8 que dan a la calle estrecha Monserrat donde estan las ventanas de los dormitorios, me he quedado por escrito al ayuntamiento y prometieron solucionar el problema, pero los comerciantes de la Av. Pau casals no les pareció bien que pusieran contenedores por mala imagen, No es justo que miremos por la imagen y por la gente que puede venir al centro, y no por la tranquilidad de los vecinos que vivimos en esta calle el dia a dia. Me parece muy bien que se a el centro y que haya que mejorar para que la gente pueda acceder al centro, pero tambien hay que pensar en los vecinos que viven en el.

  un saludo
  Laura Gero – Av. Pau Casals

  • Totalment d’acord amb l’aportació anterior. Pels veïns de Pau Casals és molt difícil aparcar tal com està ara. Si hi afegim zona blava serà en detriment dels veïns del centre.

 3. Unes reflexiò:
  S’ha d’arribar a la porta de l’establiment de torn amb el cotxe?
  Això es lo que volem per al nostre poble i el nostre centre?
  Hem de ser una mica congruents amb les necesitats reals del poble. Estem parlant de l’avinguda Pau Casals, no del Passeig de Gracia de Barcelona.

  Cal construir-hi parkings exteriors com be apunta el Sr. Ramón? Si a la mateixa avinguda Pau Casals, tenim un maravellos parking sota la plaça Alsems Clavè, mort de fastic i practicament buit de vehícles.
  Pense-m’hi una mica abans de llençar els diners dels ciutadans.
  Solucions segur que hi han moltes.

  Salutacions

Deixar resposta