Manca de pas de vianants entre Mercè Rodoreda amb l’avinguda Camí del Mas

DESCRIPCIÓ: Es tracta de construir un tercer pas de vianants al carrer que comuniqui els contenidors d’escombraries que hi ha al davant.

Aquest pas alhora rebaixaria la velocitat en aquesta via, que tot i estar limitada a 20 km/h, els vehicles arriben a més de 50. En reduir la distància entre passos de vianants elevats els vehicles no assoleixen tanta velocitat i a més es comunica la zona de les escombraries amb els veïns.

El projecte preveu la construcció d’un pas elevat d’aglomerat asfàltic, la construcció dels embornals corresponents i la senyalització vertical i horitzontal.

BENEFICIARIS: En general tot el poble, ja que és una zona per passejar. En especial els veïns i veïnes de la zona guanyaran en reducció del soroll i més seguretat.

IMPORT: 6.200€.

CODI DE PROJECTE: TUV011

3 COMENTARIS

 1. No cal fer més passos de vianants a aquest carrer, els passos elevats equivalen a frenada, i arrencada amb el conseqüent soroll pels veïns, caminant 50 metres tenim un pas.

 2. No entenc que l’opció votada en el lloc 27, es dugui a terme.
  Soc totalment demòcrata, però algú ha pensat amb els que dormim a sota d’aquest pas i les frenades que provocaran. Aixó es suma que des la instalació d’aquest contenidors cada dia a les 6 del mati ens desperten els Camions que buiden els contenidors.
  Contenidors situats molt aprop del que hi han devant de la masia, on totes les vivendes tenen les habitacions a patis interiors.
  Senyors tècnics de l’ajuntament, us qüestineu tot aixó abans de pendre una decisió.???????
  Pregó que es reconsideri la instalació el pas elevat per tot l’explicat.

  • Benvolguda, volem agrair-li la seva aportació i li informem que tots els comentaris seran exposats a les sessions de valoració del procés dels Pressupostos Participatius. Li agraïm també el seu interès i participació. Ben cordialment.

Deixar resposta