EDICIÓ 2016

Zones d’esbarjo per a gossos

DESCRIPCIÓ: Nombrosos veïns han manifestat la necessitat de dotar a Sant Quirze d’espais on els gossos puguin passejar sense anar lligats, sota la responsabilitat del seu propietari o passejador i que estiguin adaptats per tal de què puguin fer les necessitats físiques.

L’actuació consistirà en la construcció de 4 espais per al passeig de gossos al Poble-sec, Recinte Firal, Bosquet d’Arraona i plaça d’Anselm Clavé. Seran espais oberts delimitats amb fites, d’accés i ús indicat amb panells informatius, amb bancs, papereres i font d’aigua dual per a persones i animals i inclouran un vàter per a gossos per reduir les molèsties per l’orina. Aquest urinari per a gossos és un tòtem autònom, auto rentable, desinfectant i ecològic. Aquest element crea l’hàbit en els gossos i, per tant, ja no fan les miccions en altres espais públics. D’aquesta manera es redueix la despesa en substitució de mobiliari urbà i la necessitat de netejar les façanes.

En la zona del Recinte Firal hem previst construir un espai “agility” on es puguin fer ensinistraments i concursos.

BENEFICIARIS: Tota la ciutadania.

IMPORT: 44.300€.

4 COMENTARIS

  1. Ja era hora que aquest poble plè de gossos pensen aquesta necessitat. És super necessari, els animals s’han de sentir lliures sense que els propietaris estiguem pensant en la multa.

  2. Si, ja era hora! Pero 44.300€ per vallar quatre zones??? Estalvieu-vos els orinals ecològics (els gossos seguiran pixant on vulguin per marcar, no faran ni cas al vàter). Nomes amb el vallat i una paperera ja n’hi hauria prou per reduïr considerablement el cost i tirar endavant la proposta surti votada o no.

  3. Por fin salen propuestas que merecen la pena. Los animales necesitan sentirse libres de correas y amistarse con su especie. Bravo! Ya era hora de que nuestros impuestos sirvieran para algo, ahora solo hay que esperar a ganar la propuesta. En este magnifico pueblo necesita este tipo de espacios y mejoras. Podrían hacer otra zona adaptada en el antiguo circuito de coches teledirigidos, es un terreno magnifico desaprovechado, además sería una mínima inversión ya que esta vallado y adaptarlo para tal uso.

  4. Trobo que 44.300€ son molts diners per fer 4 arees tancades per gossos pero alhora ho veig necessari, les persones que no tenim gossos o no els agraden els nimals ho agrairem. També crec que si s’inverteixen diners en aquesta proposta, la policia hauria de tenir tolerancia cero amb els propietaris de gossos que no portessin morrió, vagin deslligats o fessin les seves necessitas al carrer i no les recullin.

Deixar resposta