EDICIÓ 2016

Nou parc infantil Lola Anglada

DESCRIPCIÓ: Es proposa la construcció d’un nou parc infantil al costat de l’escola Lola Anglada amb atraccions per a nens i nenes de 3 a 8 anys i una ruta elevada de cordes per escalar orientat a nens i nenes de 8 a 14 anys que baixi per camí existent a la riera. Actualment no hi ha cap parc al voltant de l’escola Lola Anglada tot i ser l’escola amb més alumnes de Sant Quirze. Sense un espai públic a prop on jugar després d’anar a l’escola, els pares i alumnes no tenen cap lloc on fer barri i trobar-se.

BENEFICIARIS: Alumnes, pares i mares l’escola Lola Anglada. Nens i nenes, pares i mares del barri de Can Casablanques i Can Pallars. Tota la ciutadania.

IMPORT: 200.000€.

17 COMENTARIS

  1. Aixó del parc, conjuntament amb el canvi, dels mes de cinc contenedors d’escumbreries que fan pudor i son un gran niu de ratolins, coloms, etc…, farian de la nostre escola un lloc encare mes saludable.

  2. SOC MARE D’ALUMNES DEL LOLA ANGLADA I ESTIC TOTALMENT D’ACORD.
    VOTO SI AL PARC INFANTIL I LUDIC, AL COSTAT DEL LOLA ANGLADA.

  3. Com a CIUTADANA de Sant Quirze, mare de dos fills que estudien i practiquen esport a Sant Quirze i mestra de Sant Quirze veig MMOOOOOOOOLT MÉS NECESSARI la creació de noves instal·lacions esportives on puguin practicar; bàsquet , patinatge, rugbi, vòlei…… DIGNAMENT

  4. Un parque al lado del colegio de Lola Anglada sería ideal para nuestros hijos que no tienen ningún espacio para poder jugar y los padres compartir un buen rato disfrutando de los juegos de nuestros hijos

Deixar resposta