Instal·lació d’un parc infantil entorn l’escola Lola Anglada

11

Proposta/propostes núm.

Espai i Via Pública

IMPORT: 30.900

Barra_vert_1

Espais i Via Pública

DESCRIPCIÓ:
Per tal d’ampliar l’oferta de zones d’esbarjo per als infants, aquest projecte pretén habilitar  el descampat que hi ha davant de l’escola Lola Anglada com a parc infantil.

La proposta contempla també condicionar el bosquet existent que farà de barrera perimetral amb el parc per la seguretat dels infants.

BENEFICIARIS:
Tota la població.

CODI PROJECTE

ESVP03

Facebooktwitter

10 COMENTARIS

 1. Proposso fer algun parc infantil a l avinguda camp per la zona del Castellet ja que es una zona on no hi ha cap i a mes s hauria d habilitar les voreres per els que tenim nadons amb carros i per les persones amb falta de movilitat.

  • Gràcies pel seu comentari. Totes les aportacions queden recollides, s’exposaran en una comissió de seguiment dels pressupostos i s’estudiaran cadascuna d’elles.

  • Gràcies pel teu comentari. T’informem que el servei municipal que gestiona aquesta actuació ho fa de forma conjunta amb altres dues més que també van sortir escollides (Ampliació i renovació de la zona de jocs infantil al parc de les Morisques i Recursos de suport a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista) ja que són actuacions vinculades a millores en espais de jocs infantils, seguint els criteris de la Llei de contractes del sector públic vigent (102.000€ de licitació).

   En aquests moment estem a punt de rebre el projecte, i a partir d’aquí caldrà fer la seva aprovació, exposició pública i la posterior licitació del contracte de subministrament i instal·lació de tots els jocs. Esperem que en breu estigui disponible aquesta actuació.

 2. Hola han pasado dos años y nada de nada… en cambio, en las moriscas sí que se han puesto un columpio. ¿Tardará mucho más?

  • Hola Gonzalo. Gràcies pel teu comentari. Aquesta actuació s’està gestionant de manera conjunta amb dues més que van ser escollides (Ampliació i renovació de la zona de jocs infantils al Parc de les Morisques i Recursos de suport amb infants amb trastorn autista), seguint el criteri que ens marca la Llei de Contractes del Sector Públic ja que es tracta de millores en espais de jocs infantils. L’exposició pública del projecte va finalitzar el 23 de maig i és al setembre quan està previst que comenci la licitació del contracte de subministrament i instal·lació dels jocs que ens permeti executar la proposta.

  • Bon dia

   Gràcies pel teu comentari. L’exposició pública del projecte va finalitzar el 23 de maig. Actualment s’estan redactant els informes per l’inici de la licitació del contracte de subministrament i instal·lació del jocs que ens permetrà executar la proposta.

Deixar resposta